måndag 13 oktober 2008

Grått och regn och kallt om fötterna...

Jäkla väder!
Fastän jag gick och upprepade "får inte glömma friskskriva mig" som ett mantra i går kväll och i morse, försvann det fullständigt på vägen mellan hem och skola. Plockade upp min dator på vägen, som jag sprungit i från nere i Oskarsström.
Eleverna var så söta. Någon SMSade i går kväll för att fråga om jag tänkte komma, och nu satt 6 av de 9 i bänkarna. Jag var öppen mot dem och talade om att jag nog tänker vara hemma lite till, och de var så gulliga och medkännande. Sedan gick jag in till Tant Rektorn, och fast jag försökte vara cool och rationell och lägga fram sakers tillstånd rakt och konkret satt jag strax och snorade ner både skrivbord och min tröja. Hon var förstående, men talade om för mig att jag måste lära mig att inte engagera ihjäl mig i mitt jobb och mina elever. Så nu ska jag få en samtalskontakt på företagshälsovården.
Sedan gick jag korridorvägen, istället för att gena genom fikarummet, snöt mig hastigt, och mötte tjejerna i Suckarnas korridor, och då brast det naturligtvis igen, och jag satt och bölade inne i ett av arbetsrummen ett gott tag. Jag är så glad över att jag har sådana fantastiska kollegor!!! Sedan gick jag och Aleks och fikade. Länge på Stålboms.
Och jag har FAKTISKT fixat tid hos Tant Doktor imorgon.

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag gillar engagerade människor. Fast jag får mer förtroende för de engagerade som även har en bra balans i sitt liv. Du vet de där som klarar kaoset med ett inre lugn. Det är en sådan som jag satsar på att bli - när jag blir stor!