måndag 11 maj 2009

O/Lika

Om ni har chansen. Jag gick utbildningen förra året och det var en fantastisk inspiration:
Det finns några platser kvar på vårens sista O/LIKA-utbildning 16-17 maj! Kom själv eller tipsa en kompis! Anmäl dig senast torsdag 14 maj!

Ta chansen att ta dina ledarkunskaper till en högre nivå tillsammans med kampanjen Alla Olika Alla Lika. Vill du lära dig att leda övningar som berör fördomar och diskriminering baserat på kön, etnicitet, religion, funktionalitet, könsidentitet, ålder och sexuell läggning? Vill du ha nya övningar i din metodportfölj som du kan använda för att ifrågasätta normer och strukturer som exkluderar vissa och gynnar andra? Då är det här kursen för dig!Du får både en teoridel som berör syfte och pedagogisk bakgrund till O/LIKA-metoderna samt möjlighet att prova på och diskutera övningar från metodboken O/LIKA. Självklart får alla deltagare ett exemplar av O/LIKA, som vann Svenska Publishing-Priset 2008 i klassen Läromedel, efter kursen.

DATUM OCH TID
16 – 17 maj mellan klockan 10-17 både lördag och söndag.

KOSTNAD
För medlemmar i LSU:s medlemsorganisationer kostar det endast 250 kronor. För de som inte är medlemmar kostar kursen 550 kronor. För detta pris får du två heldagar med mat, kurs och kurslitteratur.

PLATS
LSU:s kansli, Stora Essingen, Stockholm.

ANMÄLAN
Du anmäler dig på: http://www.adimoserver.se/adimo4/site/lsu/web/default.aspx?p=589&formid=279.
Du får närmare information om utbildningen på fredagen 15 maj. Vill du ha den tidigare så skicka ett mejl till Cecilia Elmqvist om att du anmält dig.

MÅLGRUPP
Ledare för unga människor.

TILLGÄNGLIGHET
Fyll i eventuella behov i anmälningsformuläret för att vi skall kunna tillgodose dessa och göra kursen tillgänglig för dig.

KONTAKTHar du frågor, vänligen kontakta projektledare för Alla Olika Alla Likas utbildningar Cecilia Elmqvist på cecilia.elmqvist@lsu.se eller 08-672 66 85.

Inga kommentarer: