torsdag 25 februari 2010

En kreativ period

Den här veckan har varit helt ... otrolig. Jag har fått gjort så enormt mycket stimulerande saker: Utvecklingsförslag, textredigering, kreativa idéer ... Jag har jobbat säkert 10 timmar om dygnet med saker som jag valt att jobba med. Jag har till och med gått upp hyfsat tidigt på morgonen och faktiskt kommit igång hyfsat fort.
Stundtals är jag nästan orolig att jag är manisk, ibland tror jag att det är ett flykt beteende. Eller så är det helt enkelt så att jag kanske just ni faktiskt tycker att jag är ganska bra!
Jag har till och med SKRUTIT om att jag är duktig på att skriva - för det ÄR jag. Kanske har jag till och med chansen att få ett arvoderat översättaruppdrag! Och jag vet att jag skulle kunna göra det superbäst. Det är bara det att jag är så dålig på att göra flera saker superbäst på en gång. T ex har jag inte rättat det som jag förutsatt mig att rätta.
Nu har jag bestämt, att i morgon ska jag lägga dagen på att rätta, först tal, sedan artiklar. Sedan ska jag göra ena delen av PIM4. Efter det får jag väl vara lite familjevänlig. OCh städa.
JAG HATAR att städa!!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Haha xP Städa som är så roligt :S. nja håller med dej, det finns roligare saker som man kan göra..


Ses i nästa vecka,när skolan väl öppnar x)

Kram Cecilia 08spa

LottaN sa...

:o)