Alla fyra kopiatorerna på vårt plan i huvudbyggnaden var trasiga när jag behövde kopiera, så det hänskjutes till morgondagen.
Jag fick i alla fall till en wogg i morse, med The Dog. Vilket ju var bra, för när jag kom hem var jag rätt trött och kastade mig in i ett Chili con Carne-projekt, bakade, och brände, två sorters småkaker, men kunde konstatera att min nyinköpta, svensktillverkade aluminiumsprits från 60-talet fungerade förträffligt. Sedan lagade jag ugnsbakad lax med tapenade. Och hemmagjord remouladsås efter idé från ett VV-recept som jag såg i en bok på mötet igår.
Min version av remoulad
2 dl lätt turkisk yoghurt (3,5%)
1 dl hackad smörgåsgurka
1/2 dl ekologisk senap
salt
Den gick hem hos remoulad-älskande barn och räckte till 5 personer.
1 kommentar:
det ser supergott ut!
Vet du förresten om att du har verifieringskod på när man ska kommentera din blogg? as-irriterande!
Skicka en kommentar