Igår kväll utmanade jag Utmanarna på utomhusmatlagning. De hade med sig en "hemlig ingrediens" var, och jag hade dukat upp ett bord med massor av olika saker: vetemjöl, crème fraische, färska fikon, choklad, pasta, ris, potatis, falukorv, räkor, tonfisk, smör..... Inte helt oväntat var det fler än en av ungdomarna som hade pasta som sin ingrediens...
Utmanarscouterna tog sig an uppgiften med energi och entusiasm, och 62 minuter senare serverades jag en förrätt i Cordon Blue-klass: smörstekt, färsk sparris, champinjon och feta.
Sedan följde huvudrätt: Pasta Carbonara med crème fraische och som efterrätt; chokladdoppade äppelklyftor, som smakade som Anton Bergs marsipanbröd!
Sedan tog det ju ett tag att diska tre sotiga stormkök och plocka ihop alltihop, men alla var nöjda, mätta och glada!
Sedan tog det ju ett tag att diska tre sotiga stormkök och plocka ihop alltihop, men alla var nöjda, mätta och glada!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar